Denní menu 19.-24.2. 2018

PONDĚLÍ

Sabjí: Červená řepa a bílé zelí s mrkví, bramborem, rajčaty a kokosovým mlékem ala Boršč
Polévka: Brokolicová
Salát: S okurkou, černou olivou a praženým slunečnicovým semínkem
Halva
Jogurt

 

ÚTERÝ

Sabjí: Alu Gauranga - zlaté brambory s paprikou, fazolkami, petrželkou a kokosovým mlékem
Polévka: Cizrnová s kořenovou zeleninou a lístky řeckého sena
Salát: S rajčaty v mandlovém pyré
Halva
Jogurt

 

STŘEDA

Sabjí: Topinambur s batáty, mrkví a sýrem tofu v jemné omáčce s muškátovým oříškem
Polévka: Mung dál s baklažánem
Salát: Zelný s rajčaty, paprikou a praženou mandlí
Halva
Jogurt

 

ČTVRTEK

Sabjí: Panýr se špenátem a baklažánem na smetaně
Polévka: Z červené řepy s kokosovým mlékem a čerstvou bazalkou
Salát: S avokádem, rajčaty, okurkou a koprem
Halva
Jogurt

 

PÁTEK

Sabjí: Brokolice s bramborem, cuketou a hráškem v omáčce ze zakysané smetany s černým hořčičným semínkem
Polévka: Rajská s oreganem, papadamem a kokosovým mlékem
Salát: Červená řepa s černými olivami 
Halva
Jogurt

 

SOBOTA

Sabjí: Restované bílé zelí s máslem a pepřem
Polévka: Bramborová s kokosovým mlékem a muškátovým oříškem
Salát: S rajčaty, okurkou a uzeným Tofu sýrem
Halva
Jogurt

 

Menu ALL YOU CAN EAT: 125,- Kč

Malé menu: 105,- Kč

 

Aktuální menu vždy najdete také na naší FB stránce.