Denní menu 26.6.-1.7. 2017

PONDĚLÍ

Sabji: Cuketa, květák, červené zelí, rajčata a zelené fazolky v kešu smetaně
Polévka: Cizrnová 
Salát: S karotkou, paprikou, červenou řepou a bazalkou
Halva
Jogurt

 

ÚTERÝ


Sabjí: Tofu s brokolicí, lilkem, žampiony a mrkví s kokosovým mlékem
Polévka: Mungo dál s petrželkou a tymiánem
Salát: S rajčaty a okurkami v lískovo-oříškovém pyré
Halva
Jogurt

 

STŘEDA


Sabji: Alu Gauranga - Brambory s paprikou v jogurtové omáčce
Polévka: Zelený hrách s řepou
Salát: Těstovinový s rajčaty a petrželkou
Halva
Jogurt

 

ČTVRTEK


Sabji: Panýr se špenátem, baklažánem a cuketou na smetaně
Polévka: Žlutý hrách se strouhanou mrkví
Salát: Pařená brokolice s olivami, rajčaty a kysanou smetanou
Halva
Jogurt

 

PÁTEK


Sabji: Špenátové s cizrnou 
Polévka: Fazolová polévka se švestkami
Salát: Rajčatový salát s bazalkou a černými olivami
Halva
Jogurt

 

SOBOTA

Sabji: Restované sojové nudličky s paprikou a baklažánem
Polévka: Batátový krém s kokosovým mlékem
Salát: Rajčatová raita s černým hořčičným semínkem
Halva
Jogurt